קראתי כמה כתבות שהמשבחות דווקא את כלי החרס להתססת היין יותר מכל שאר החומרים (בזכות הבידוד והשמירה על מעלות מאוזנות ואולי עוד דברים.)
בעבר באמת השתמשו בכלי חרס כאלה ואני רוצה להשיג כזה כלי ליין שאני מכין, יש יקב שמיבא מגאורגיה כאלה כדים, ויש איזה משהו שגם מייבא כדים כאלה מצרפת במחיר הזוי של 10000 ש"ח, זה קצת נשמע הזוי המחיר הזה על כלי חרס. משהו יודע על אפשרות להשיג כזה כלי במחירים שפויים או על בעל מלאכה שמייצר כלים לפי הזמנה אישית.
ואגב כלי חרס ליין אמורים להראות בלי תחתית ישרה (לא יודע למה, ואם מכסה הנכנס עמוק בשביל שלא יהיה חמצן בכד. צירפתי תמונות של כלים כאלו עתיקים.


תגובות אחרונות
לפני שבוע אחד 3 ימים
לפני שבוע אחד 4 ימים
לפני שבוע אחד 4 ימים
לפני שבוע אחד 5 ימים
לפני 2 שבועות 2 ימים
לפני 2 שבועות 4 ימים
לפני 2 שבועות 4 ימים
לפני 3 שבועות 5 ימים
לפני 8 שבועות 4 ימים
לפני 8 שבועות 4 ימים