גלזורות

קרן ש ג', 12/05/2020 - 08:40

התייעצות על גלזורות למביני עניין:
יש לי שני מתכונים שאני רוצה קצת להוריד להם נקודת התכה. הם יוצאים יבשים מידי. רעיון למישהו מה להוסיף או להוריד מהם? אשמח לעצות. תודה!

אחת צהובה:

נפלין

פריטה 3134

קאולין

דולומייט

גיר

בון אש

בנטונייט

בדיל

ברזל

 

ואחת שמנת:

פוטש

גיר

קאולין

צינק

קוורץ

רוטיל

בנטונייט

גלזורות

נכתב ע"י נורה פוקסמן ביום ה', 21/05/2020 - 13:07.

היי קרן

אי אפשר לעזור בלי נתונים מלאים של כמויות לכל אבקה

Drupal theme by Kiwi Themes.