שאלות

שני מזלי ו', 03/02/2017 - 00:25

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות.

1 - המלח האנגלי נשאר אצלי בכדוריות קטנטנות ולא נמס, לכן אני ממיסה אותו במים רותחים לפני הוספתו לגלזורה. האם האדים שלו רעילים?

2 - באופן כללי עד כמה זה גרוע להכין גלזורות ללא פילטר נשימתי?

3- מה סיבה אפשרית לסדיקת כלים שיצאו שלמים בביסק, לאחר שריפת גלזורה?

תודה

מלח אנגלי

נכתב ע"י נץ ביום ג', 31/01/2017 - 19:55.

דווקא מהמלח האנגלי אין לך מה לחשוש יש חומרים מרושעים ממנו.(קראי בגוגל מלח אנגלי)

בהחלט רצוי כאשר משתמשים באבקות  להכנת זיגוגים או צבעים לחבוש מסיכת מגן וכפפות חד פעמיות ,ממש  אבל ממש לא בריא לנשום את חלקיקי החומרים  היבשים..יש גם חומרים שפולטים אדים לא סימפטיים  מלחים וסולפוטים ,ויש אחרים שיכולים להספג למערכת הדם דרך העור  כמו  חלק מהתחמוצות .חובה להכיר את החומרים שאנחנו משתמשים ולנהוג בהם בזהירות.

לעניין סידוק לאחר זיגוג  יש הרבה סיבות ,הנפוצה היא סדקים שהיו גם בביסק ולא בלטו או אובחנו.זיגוג שאינו מתאים לסוג החומר ,או זיגוג לא מאוזן שלא התכווץ יחד עם החומר.זיגוג עבה מדי .

בהצלחה

א.נץ

 

אבי נץ

מלח אנגלי

נכתב ע"י נץ ביום ג', 31/01/2017 - 20:33.

דווקא מהמלח האנגלי אין לך מה לחשוש יש חומרים מרושעים ממנו.(קראי בגוגל מלח אנגלי)

בהחלט רצוי כאשר משתמשים באבקות  להכנת זיגוגים או צבעים לחבוש מסיכת מגן וכפפות חד פעמיות ,ממש  אבל ממש לא בריא לנשום את חלקיקי החומרים  היבשים..יש גם חומרים שפולטים אדים לא סימפטיים  מלחים וסולפוטים ,ויש אחרים שיכולים להספג למערכת הדם דרך העור  כמו  חלק מהתחמוצות .חובה להכיר את החומרים שאנחנו משתמשים ולנהוג בהם בזהירות.

לעניין סידוק לאחר זיגוג  יש הרבה סיבות ,הנפוצה היא סדקים שהיו גם בביסק ולא בלטו או אובחנו.זיגוג שאינו מתאים לסוג החומר ,או זיגוג לא מאוזן שלא התכווץ יחד עם החומר.זיגוג עבה מדי .

בהצלחה

א.נץ

 

אבי נץ

Drupal theme by Kiwi Themes.