מרשמים וגלזורות
1.מעוניינת לדעת איך אני משנה את גלזורה 48 ו 22 של שולה אם אני רוצה יותר מבריק?
2.לחומר יציקה או אבקת אנגוב בסיס ממינרקו מעוניינת בצבע לבן חזק .עם צובען לבן יוצא לי לבן מלוכלך ואני רוצה לבן צח .מה להוסיף בדיל או צירקון ? ןאם כן כמה אחוז בכוסית ? והאם יהיה לכך השפעה בזיגוג?
- חברים רשומים יכולים לשלוח תגובה - כניסה (חברים רשומים) , הרשמה לפורום
-
גרסה להדפסה
Drupal theme by Kiwi Themes.
תגובות אחרונות
לפני 2 שבועות 22 שעות
לפני 2 שבועות 22 שעות
לפני 4 שבועות יום אחד
לפני 4 שבועות 3 ימים
לפני 4 שבועות 6 ימים
לפני 4 שבועות 6 ימים
לפני 5 שבועות 6 ימים
לפני 5 שבועות 6 ימים
לפני 6 שבועות 10 שעות
לפני 6 שבועות 10 שעות