דרכים אפשריות למניעת עובש בתחתית של כלים שנשרפו לשריפה נמוכה

latebloomer ד', 15/03/2017 - 11:18

 

האם יש מישהו היודע כיצד ניתן לשרוף כלים לשריפה נמוכה ולא להגיע למצב של עובש בתחתית הכלי לאחר 

שימוש יום יומי?

הי

נכתב ע"י שולה וולק ביום ד', 15/03/2017 - 14:47.

אין צורך למנוע עובש. אם כלי מעלה עובש אסור להשתמש בו למזון, לכן לא צריך לשטוף אותו , והוא לא יעלה עובש. אילו הכלים היו נשרפים לטמפ הנכונה ממילא לא היו מעלים עובש.

כלים לשימוש במזון חייבים לשרוף יותר גבוה כדי שהנקבים בחרס יאטמו. ואז העובש לא יכול לצמוח.

שורפים כלי אוכל במינימום של 1200 מעלות או בחומר מיוחד שנאטם מעצמו בטמפ נמוכה יותר.

יש טעות נפוצה שבה חושבים שגובה השריפה נקבע על פי בשלות הזיגוג. הזיגוג הוא ציפוי הכלים בלבד. הכלים בעיקרם חרס. והשרפה חייבת להתאים לחרס יותר מאשר לזיגוג.

קל מאוד להחליף זיגוג לטמפ רצויה. יותר קשה להתאים את השרפה והחומר עצמו.

לי יש כלים בשימוש קבוע בבית במשך 37 שנים ועדיין לא ראיתי עליהם עובש. גם בעזרת משקפיים.

אם הכלים העלו עובש סימן שקיבלת הדרכה מוטעת

שולה

 

 

שולה וולק

הי

נכתב ע"י שולה וולק ביום ד', 15/03/2017 - 14:47.

אין צורך למנוע עובש. אם כלי מעלה עובש אסור להשתמש בו למזון, לכן לא צריך לשטוף אותו , והוא לא יעלה עובש. אילו הכלים היו נשרפים לטמפ הנכונה ממילא לא היו מעלים עובש.

כלים לשימוש במזון חייבים לשרוף יותר גבוה כדי שהנקבים בחרס יאטמו. ואז העובש לא יכול לצמוח.

שורפים כלי אוכל במינימום של 1200 מעלות או בחומר מיוחד שנאטם מעצמו בטמפ נמוכה יותר.

יש טעות נפוצה שבה חושבים שגובה השריפה נקבע על פי בשלות הזיגוג. הזיגוג הוא ציפוי הכלים בלבד. הכלים בעיקרם חרס. והשרפה חייבת להתאים לחרס יותר מאשר לזיגוג.

קל מאוד להחליף זיגוג לטמפ רצויה. יותר קשה להתאים את השרפה והחומר עצמו.

לי יש כלים בשימוש קבוע בבית במשך 37 שנים ועדיין לא ראיתי עליהם עובש. גם בעזרת משקפיים.

אם הכלים העלו עובש סימן שקיבלת הדרכה מוטעת

שולה

 

 

שולה וולק

במחשבה נוספת

נכתב ע"י שולה וולק ביום א', 26/03/2017 - 12:30.

למערכת העיכול יש שתי קצוות. הראשונה היא כלי האוכל מהם אוכלים. זאת תחילת הדרך.

סוף הדרך היא באסלה לאחר להמזון עבר דרך הגוף שלנו.

תמיד צריכים לזכור ש הקריטריונים שלנו חייבים להיות יותר מוקפדים על תחילת הדרך מאשר סופה. כי אנחנו חייבים למנוע כניסת חיידקים מזיקים לגוף. לא נמכרת אסלה שנשרפה לפחות מ 1200 מעלות. זה מחייב אותנו לשרוף כלי אוכל לפחות לטמפ זהה אם לא יותר גבוהה.

כל זמן לנזכור כלל זה, לא נטעה לאכול מכלי שאינו מתאים. כלי שמגדל עובש מודיע על חוסר ההתאמה שלו.

אף אחד לא היה מתקין אסלה מחלחלת בביתו. מסיבות ברורות. שמרו על אותם קריטריונים לפחות כשבאים ליצור כלי אוכל.

למשל היבוא ממרוקו אינו מתאים, בגלל שנשרף נמוך ומכיל עופרת.

לגבי אובייקטים ופסלים, אין בעיה.

שולה

שולה וולק

Drupal theme by Kiwi Themes.